Телефон: + 381 37 787 171
Емаил: kabinet@varvarin.ls.gov.rs
Opština Varvarin

еГрађанин

Постаните еГрађанин

Општина Варварин у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе и НАЛЕД-ом омогућила је грађанима регистрацију на порталу еУправа, како би постали еГрађани и на тај начин, уз уштеду времена, једним кликом на свом рачунару или мобилном уређају, приступили најважнијим информацијама и електронским услугама за грађане и привреду.

еГрађанин може да постане сваки грађанин Републике Србије који поседује валидан биометријски документ (лична карта или пасош) и има навршених 16 година живота као и страни држављани са или без регулисаног боравка у Републици Србији.

Електронске услуге које можете користити као еГрађанин су: пријава детета за упис у вртић, заказивање термина за издавње личне карте и пасоша, замена возачке дозволе, издавање дигиталног зеленог сертификата, заказивање термина за ПЦР тестирање, добијање уверења о некажњавању електронским путем, остваривање увида у задужења по основу пореза на имовину, као и да провере своје податке у централном регистру становништва.

еГрађанин на основу јединственог налога може да приступа свим повезаним системима Портал еУправа, ЛПА, еЗдравље, и Мој ес Дневник.

Доласком у Општинску управу општине Варварин уз личну карту и адресу електронске поште службено лице ће извршити регистрацију јединственог налога.

Scroll Skip to content