Телефон: + 381 37 787 171
Емаил: kabinet@varvarin.ls.gov.rs
Opština Varvarin - iz vazduha

еВртић

Подношење пријаве електронским путем

 

Покрени услугу>

 

Уколико желите да Ваше дете електронским путем пријавите у предшколску установу не морате да достављате документа, јер се она аутоматски прибављају из Матичне књиге рођених и Централног регистра обавезног социјалног осигурања.

Када родитељ, старатељ или хранитељ поднесе захтев преко Портала, предшколска установа ће доделити деловодни број захтеву и обавестити га преко Портала о даљим корацима. На Порталу можете изабрати опцију да ли ће обавештење примати на мејл или путем смс поруке.

Пријава електронским путем није могућа за родитеље који нису држављани Републике Србије.

За децу самохраних родитеља, децу жртава насиља у породици, децу са сметњама у психофизичком развоју, децу из породица које користе неки облик социјалне заштите, и др. предшколска установа је у могућности да прихвати пријаву електронским путем, али је потребно је да доставе додатну документацију на адресу електронске поште nasaradost@gmail.com, којом доказује наведени статус.

У колико родитељи нису у могућности да поднесу захтев путем електронске услуге, потребно је да преузму захтев ЛИНК, и доставе  заједно са додатном документацијом на адресу електронске поште предшколске установе nasaradost@gmail.com .

Како да попуним Захтев?

За детаљније информације може се обратити предшколској установи.

Предшколска установа „Наша радост“ Варварин
Адреса:Слободе бб, Варварин
Телефон:037/788‑346
Електронска адреса:nasaradost@gmail.com

Scroll Skip to content