Телефон: + 381 37 787 171
Емаил: kabinet@varvarin.ls.gov.rs
Opština Varvarin

Обреж освојио Турнир Месних заједница у малом фудбалу, проглашени најбољи голман, стрелац и играч турнира

Обреж освојио Турнир Месних заједница у малом фудбалу, проглашени најбољи голман, стрелац и играч турнира

Објављено: 28. августа 2023.

Месна заједница Обреж освајач је Турнира Месних заједница у малом фудбалу. До шампионске титуле – пехара и новчане награде у износу од 100.000,00 динара дошли су савладавши у финалу екипу Месне заједнице Бошњане резултатом 3:0 (0:0), головима Драгољуба Коларевића, Марка Коларевића и Душана Ћосића.

Треће место освојила је екипа Месне заједнице Горњи Катун, након дуела са екипом из Залоговца. Стрелци на мечу за треће место били су Никола и Стефан Којић, па је Горњи Катун славио резултатом 2:0. Председник Спортског савеза Варварин, Андрија Стаменковић, истиче да је Турнир изазвао велико интересовање и код публике, која је у огромном броју пратила утакмице.

Проглашени су и најбољи појединци Турнира Месних заједница општине Варварин. Звање најбољег голмана понео је Матеја Ракић из Бошњана, најбољи стрелац је Стефан Којић из Горњег Катуна, а најбољи играч Илија Влајковић Томић из Обрежа. Њима је председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић, са помоћником Александром Марковићем и председником Спортског савеза Андријом Стаменковић, уручила Дипломе и Статуе.

Организатор Турнира Месних заједница у малом фудбалу био је Спортски савез Варварин, а покровитељ Општина Варварин. Учествовало је 12 екипа, награда за прво место била је 100.000,00 динара, за друго 40.000,00, а за треће 20.000,00.


Scroll Skip to content