Opština Varvarin

Одржана 17. седница Скупштине општине Варварин

Одржана 17. седница Скупштине општине Варварин

Објављено: 27. марта 2022.

На дневном реду 17. седнице Скупштине општине Варварин нашло се више од 20 тачака, а одборници локалног парламента усвојили су предлог Одлуке о комуналном реду, као и о одржавању чистоће на површинама јавне намене.

Усвојени су и предлози Одлука о суфинансирању програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова, Решења о прибављању непокретности у јавну својину општине Варварин, а усвојен је и Локални акциони план запошљавања општине Варварин за 2022 – 2023. годину.

Одборници варваринског парламента усвојили су и предлог Оперативног плана за одбрану од поплава за воде ИИ реда на територији општине Варварин за 2022. годину, а усвојени су и Извештаји о раду за 2021. годину Центра за социјални рад, ПУ “Наша радост”, Општинске библиотеке Варварин и Општинског штаба за ванредне ситуације.

Разрешен је досадашњи и именован нови члан Управног одбора СЦ “Темнић”, као и чланови Школских одбора Средње школе Варварин, ОШ “Драги Макић” из Бошњана, ОШ “Мирко Томић” из Обрежа, ОШ “Јован Курсула” из Варварина и ОШ “Свети Сава” из Бачине.


Scroll Skip to content