Телефон: + 381 37 787 171
Емаил: kabinet@varvarin.ls.gov.rs
Opština Varvarin - Velika Morava

Предшколска установа “Наша радост”: Почео упис деце у вртић

Предшколска установа “Наша радост”: Почео упис деце у вртић

Објављено: 10. април 2024.

Предшколска установа “Наша радост” обавештава кориснике услуга о потребним условима за упис деце у вртић за школску 2024/25 годину. Упис деце, која ће први пут похађати вртић, вршиће се сваког радног дана од 09:00 до 13:00 часова, почев од 10. априла, па до 17. маја ове године, у просторијама вртића и преко Портала еУправе “еВртић”, речено нам је у овој образовној установи.

За децу која су већ уписана и похађају вртић није потребно поновно подношење захтева, већ ће се вршити обнова уговора у упис деце у наредну школску годину, али уз приложену признаницу да су родитељи измирили своја дуговања према вртићу. За упис у установу потребно је доставити: попуњен и потписан захтев; очитану личну карту; потврду о запослењу родитеља; одговарајуће потврде и извештаје, ако дете припада некој категорији – хранитељска породица, самохрани родитељ, материјално обезбеђење, дете са сметњама у развоју; извод из матичне књиге рођених детета; потврду педијатра са потврдом о вакцинацији.

Из Предшколске установе “Наша радост” наглашавају да родитељи који ће пријаву деце вршити путем апликације еВртић на порталу еУправе нису у обавези да достављају пропратну документацију попут извода из матичне књиге рођених, потврде о пребивалишту и потврде о запослењу.


Scroll Skip to content